Operaţia „Δ în stil comunist 3


Să începem de la activitatea parlamentarilor şi guvernanţilor.

Au distrus economia şi au transformat Rep. Mold. într-un stat dictatorial şi dirijat prin poliţia republicii. Corupţi în toate structurile statului…

Acum poporul o majoritate absolută au votat în potriva partidului comunist. Şi voronin ştia bine că au perdut încrederea în comunişti.

Ce face voronin? Ştiind că pentru salvarea comuniştilor este una (fiindcă în timpul alegerilor s-a declarat nu o singură dată ca li se va deschide dosare penale, Vl. Filat, S. Urecheanu), deci menţinerea la putere prin forţă. Cum trebue folosit forţa ca să fie legală şi tot odată să fie susţinuţi cum de poporul Rep. Mold., tot aşa şi de organizaţiile internaţionale? E simplu:

1) Merge la Moscova şi se împacă ca Moscova să-i susţină şi în dar îi v-a da controlul deplin asupra Rep. Mold.

2) Primeşte de la Moscova în dar bani şi multe altele, prin care voronin îi foloseşte pentru achitarea dezordinii.

3) Foloseşte tinerii invintîndui din numele demnitarilor de partide din opoziţie. Să nu uităm că controlul total al internetului îl au guvernanţii.

4) Tinerii se adună spontan din punctul de vedere a partidelor de opoziţie, fiindcă ei nici nu puteau şti de loc.

5) Tinerii odată veniţi în PMAN, voronin ordonă strecurarea a provocatorilor. Începe scandarea chemării în piaţă a liderilor politici din opoziţie şi a altor politicieni. Poate şi oaspeţi din România.

6) Cînd se adună cu toţii, tineretul şi politicenii, se ordonă atacul din rîndul provocatorilor. Primul provocator a fost demnitarul din Min. Af. Int. care lovea tînărul.

7) Se atacă clădirile Preşidenţiei şi după a Parlamentului. De ce s-a facut pe rînd? Fiindcă majoritate la distrugere a clădirelor erau provocatorii lui voronin, şi o mică parte erau dintre cei căzuţi în cursă. De oarece se ştie că o parte au ascultat îndemnul liderilor politici din opoziţie. Şi nu erau de ajuns tineri sa atace doa clădiri odată.

8.) după retragerea provocătorilor ş-a ordonat atacul poliţiei în forţă pentru a strînge numărul necesar pentru a suplini locurile eliberate s-au care trebuesc eliberate din temniţele moldave.

Începe a doua parte a planului Operaţia „Δ :

1) voronin face declaraţie public precum se petrece dezordine şi în fruntea tinerilor stau liderii politici din opoziţie. Şi joaca psihologică, precum că voronin trebuia sa facă declaraţie de mulţumire.

La cererea a liderului PL D. Chirtoacă pentru ca voronin sa dezminţească declaraţia facută anterior de voronin precum că liderii de opoziţie au atacat cu tinerii clădirile şi este o tentativă de desfiinţarea statului moldav. Unde voronin în faţa lui celor tri lideri politici negă faptul declaraţiilor facute.

2) partidul comunist pornesc agitaţia populaţie pentru a petrece manifestaţii antiprotestaţiile anticomuniste. Pentru a căpăta încrederea poporului. De ce? Ca din caz de realegeri, să ciştige alegerile repetate.

3) Folosind puterea de stat, poliţia petrece o dae de bătăi asupra poporului.

Deci ce v-om vedea v-om şi trăi.

Asta este doar numai analiza mea asupra evenimentelor. Cu tote că încă mule n-am scris, dar am scris esenţa.


5 răspunsuri la “Operaţia „Δ în stil comunist 3”

  1. Adrian Paunescu

    POLCOVNICUL ROSU

    Ce fiu pervers, nici nu-l încearcă teama
    Că va plăti acest păcat suprem
    De a-şi lovi cu bucurie mama
    Şi de-a-şi trimite fraţii sub blestem.

    Polcovnic roşu al armatei moarte,
    Bolborosind sub steagul stacojiu,
    Străvechea ţară-n două o desparte
    Şi seamănă în ambele pustiu.

    Avea, şi el, părinţi, cum se cuvine,
    Şi i-a trădat, cu-un zâmbet infernal.
    Şi i-a mâncat, să-i fie lui mai bine,
    Vorono-corb, vorono-canibal.

    Un miakiznac în stare de revanşă,
    Un derbedeu crescut în basamac,
    El trista Basarabie etanşă,
    Ar recolta-o şi-ar băga-o-n sac.

    Aşa se poartă cu ai lui, nătângul,
    Ce nu se are azi decât pe el,
    Chiuvetele ca nişte mame plângu-l,
    Polcovnic al excesului de zel.

    Homuncul de extracţie mizeră,
    Gunoi pe valul vremii fără mal,
    Cu cât sporeşte răul, el prosperă,
    Că-i botezat în stacojia eră,
    În baligă de armăsar muscal!

    10 decembrie 2007

  2. Eu cred ca o mare parte de vina o port anume partidele de opozitie mai mult de 70% deoarece ei nu au stiut cum sa conduca multimea infuriata care nu au putut ceda intrigii din partea comunistilor. Daca dumnealor mai luau in mina un manual de psihologie sociala erau sa conduca mai usor cu multimea. Oare chiar in tot Chisinaul nu sa gasit un megafon care ar pute emite un mesaj la o distanta de cel putin 300m??? Cum dumnealor doreau sa poata stapini masele daca ei nu erau auziti de mase cind mergeau sa calmeze spiritele in fata presidentiei? Multimea poate fi controlata doar de un centru care ar emite doar informatie…. si aceasta informatie trebuie sa fie accesibila la mai mult de 50% din subiecti, lucru care nu a fost posibil caci dumnealor nu erau auziti, protestatarii doar ii vedeau si tot doar acei care erau mai aproape de ei … asa ca eu cred ca vina trebuie cautata in noi, noi am fost mai slabi ca dusmanul si a fost o lectie buna… oare pe domnii Filat, Chirtoaca, si Urechean viata nu ia invatat pina acum ca trebuie sa ne asteptam la orice si in asa situatii trebuie sa fim pregatiti, ca sa nu fim luati prin surprindere? cum doresc ei sa conduca o tara? ce fel de elita politica de mamaliga avem? Eu ias sfatui sa privesca protestele organizate de Iurie Rosca si sa traga invataminte de acolo cum trebuie de stapinit masele …

  3. Pai iau asultat, au mers in peata. Dar curiozitatea a luat virful mintii.

    Apropo, cred si mi se pare ca provocatorii a doua zi dimineata au fost dusi la moscova cu avionul care a adus armamentul. De oarece nu poate admite voronin ca provocatorii sa fie intilniti si sa dee interviuri, fiindca contra plata pot trada farsa.

  4. Mie mi-e scirba Ioane ca n-a iesit masiv populatia Chisinaului, daca erau pline strzile cu manifestanti, nici o strategie de-a rusilor sau de a lui Voronin nu mai tinea. Daca se ridica populatia si TELEVIZIUNEA AR FI CEDAT SI ERAU PREMISE SA SE RIDICE SI RESTUL TARII. Asa totul s-a terminat, tinerii vor plati pentru tembelismul si adormirea populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.