INDEX ISTORIC EMISIUNI ECHIPA GALERIE FOTO MASS-MEDIA LINK-URI UTILE

ECHIPA RADIO SANGERA IN IMAGINI


In cele sase luni de existenta avem si unele poze pentru ascultatorii nostri, fotografii care sunt de la inceputul fondarii postului nostru de radio si pina in prezent. Priviti-ne si fiti alaturi de noi nu doar auditiv ci si vizual. Luati cunostinta de toate etapele fondarii acestui post de radio unic in felul sau.

 


Cei care au pus bazele postului Radio Sangera nu s-au dat deloc inlaturi sa puna o mina de ajutor nu numai la asezatul firelor si microfoanelor, dar si a deriticatului si a reparatiei. PER ASPERA AD ASTRA spune vechea maxima latina, aforism care s-a dovedit a fi benefic si in acest caz. D-ul Victor Mocanu, directorul Radio Sangera si colaboratorii stiu cel mai bine cum este sa ei parte la o astfel de indeletnicire pentru binele ascultatorilor

 

Dupa aranjarea si reparatia sediului, adica primul pas, a urmat mai apoi dotarea tehnica, partea cea mai importanta intr-un proiect si concept de radio care se vrea a fi reusit. Cu ajutorul SOROS, Radio Sangera, a primit utilajul necesar si au inceput pregatirile pentru a emite si pentru a cuceri inimile ascultatorilor prin undele radiofonice.

 

Si rezultatele nu s-au lasat mult asteptate. Fiind o echipa tinara, grupul care activeaza la Singera, in frunte cu d-ul Victor Mocanu, director si d-ra Liuba Poitan director al departamentului "Programe si Emisiuni", a reusit destul de repede sa cistige simpatia ascultatorului. Mai mult decit atit, echipa de la Radio Sangera a fost si premiata din partea Pimariei Oraselului Sangera pentru munca depusa si pentru lucrul cultural-educativ realizat cu atita daruire pentru binele societatii, a ascultatorilor.

 


Odata cu sosirea verii, Radio Sangera a avut si vizitatori in prag - Studentii. Fiind participanta la proiectul “Radio Conexiuni”- contributii la sporirea profesionalismului jurnalistilor de la posturile de radio locale”, initiat de Organizatia SOROS. Studentii au avut diferite realizari radiofonice la Radio Sangera, asa cum ar fi bine cunoscutul radiojurnal din fiecare simbata dimineata "Revista Evenimentelor",realizat de Liliana Arnautu , una dintre cele mai constiincioase si straduitoare colaboratoare a Radio Sangera. Merita de asemenea a fi mentionate si alte emisiuni asa cum ar fi: "Vatra" de Mariana Chirica", "Un clopot ne cheama", de Vlad Madan si multe alte emisiuni.

Cel mai mare succes l-a avut insa emisiunea AXXA realizata si redactata de tinara Steliana POPA , studenta in ultimul an la facultatea de Jurnalism Si Stiinte ale Comunicarii. Stela a cistigat Premiul SOROS la concursul "Jurnalismul de azi, jurnalismul de miine" pentru cea mai bine realizata emisiune din cadrul proiectului “Radio Conexiuni”- contributii la sporirea profesionalismului jurnalistilor de la posturile de radio locale”. Bine cunoscutele emisiuni ale Stelianei Popa de fiece data au avut un impact social deosebit in audienta deoarece au fost mereu in miezul problemelor si a evenimentelor sociale de importanta majora tratate in cadrul emisiunii AXXA.

La fel de bravo sunt si ceilalti tineri si ingeniosi colaboratori de la Radio Sangera. Ei sunt sufletul si verva acestui minunat vis devenit realitate. Ei sunt cei care vin zilnic in casele oamenilor si ii informeaza, ii distreaza si ii imbie sa asculte 24 din 24 doar Radio Sangera. La sigur le reuseste pentru ca au inimile tinere si pline de armonia vietii.
Aceasta ese mica dar valoroasa istorie a Postului Radio Sangera. Desi este la inceput de cale si are abia 6 luni este destul de perseverent gratie echipei si, desigur, ascultatorilor. Viitorul acestui radio este in miinile tinerilor care activeaza aici si care la sigur vor reusi, conteaza intentia si vointa, iar ei au aceste calitati in deajuns.
 


©Created by Liliana ARNAUTU & Steliana POPA, all rights reserved. 2004