INDEX ISTORIC EMISIUNI ECHIPA GALERIE FOTO MASS-MEDIA LINK-URI UTILE


La RADIO SANGERA lucreaza o echipa de tineri
, care realizeaza emisiuni diverse. De la emisiuni pentru copii, adolescenti, tineret, oameni de varsta a treia pana la editii de analiza profunda, comentarii a unor specialisti in domeniu.
Aici lucreaza elevi, studenti, profesori, jurnalisti, tineri, voluntari.

ECHIPA RADIO SANGERA</b

Victor Mocanu- directorul postului Radio Sangera. Se ocupa de administarea postului de radio, precum si de stabilirea strategiilor de colaborare cu alte institutii din tara si de peste hotare. Dansul este conselier local, inginer constructor-tehnolog aparataj radio. Este casatorit, are 2 feciori, pe care i-a implicat in activitatea radioului. Pentru o implinire desavarsita intreprinde actiuni pentru a reamplasa antenna, astfel largind raza de acoperire a postului. victormocanu@yahoo.com

Dragostina Hancu- directorul de Programe si Muzica de la Radio Sangera. Coordoneaza respectarea grilei de emisie, proiectele de emisiune noi, este mana dreapta a dlui V. Mocanu. Are o experienta de radiojurnalism mai bine de 8 ani. A lucrat la Radio Moldova, in cadrul Redactiei Tineret, in parallel fiind la facultate. Desi, este psiholog de profesie, a profesat in domeniu la UPS “I. Creanga”, a “flirtat” cu televiziunea, activand la Euro TV, este convinsa ca pasiunea cea mai mare pentru ea este radioul. A colaborat cu Radio Romania Actualitati, emisiuni pentru tineret. Intotdeauna energica si plina de idei, se straduie sa inspire “putina nebuniefata de radio si colaboratorilor Radio Sangera. Este necasatorita, dar crede ca va fi prinsa si de aceastanebunie frumoasa si necesara”. dragostita@yahoo.com

Denis Rotaru-moderatorul emisiunilor "Revista evenimentelor", Sangera in picioaresiSuflet de copil”.  Este responsabil, ingenios si perseverent. Este student la FRSPA, dar si jurnalismul nu-I paraseste inima. A facut cursuri de radiojurnalism la Centru Media pentru Tineri, participa la multe seminare, traininguri, investeste pentru a fi la nivel oriunde si oricand. La ai sai 20 de ani are o maturitate psihologica de invidiat, este si un prieten de incredere. deniska@email.ro

Mariana Chirica-moderatoarea emisiunii "Vatra" si coordonatorul buletinuluiCurier-info de Sangera”. Este studenta in ultimul an la facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, dar activa pe toate perioada de studentie. A colaborat cu mai multe ziare, posturi de radio, in present este si reporter la revist Forum civic. makit@moldova.cc  

Olimpia realizeaza emisiunea Traistuta fermecata. Este la inceput de cale profesionala. Are 15 ani, este eleva la liceulN Iorga” din ro. Chisinau, ii place sa citeasca, sa cunoasca cat mai multe.


Tatiana Cazacu realizeaza emisiunea "Adolescenta". Secretele adolescentilor, probleme, planuri stie ea foarte bine sa le descoase. A facut scoala de radiojurnalism, este eleva la liceulSpiru Haret”, daca-i place munca, atunci se dedica ei. La fel de mult conteaza pentru ea familia: parintii si cele 2 surori pe care le are.

Arina- veterana postului si cea mai devotata emisiunii cu dedicatiiTelefonul muzical”. Este responsabila, mereu in cautare de idei si forme de realizare a emisiunii. La scoala este straduitoare, acasa-ajutor mare mamei.

Veronica- coprezentatoarea emisiuniiTelefonul muzical”, este eleva si prietena cu Arina, se straduie sa insuseasca cat mai multe lucruri atat la radio, cat si la scoala.

 
Constantin Brinzila prezentator de emisiuneDimineata pe racoare”, autor de rubrica "Studioul lingvistic" si cel mai versat in ale compiuterului.  Imediat dupa pasiunea fata de radio in topul preferintelor sale urmeaza sportul: fotbalul, baschetul si voleiul. Mai scrie si versuri, pe care le publica in Hide Park.

Sergiu Dogari modereaza emisiunileMagazin sportivsiInflamabil”. Un lucru inceput, trebuie dus pana la capat-este prinicipiul dupa care se conduce el. Este student la IEFS, este candidat in maiestru in sport la taekwendo. In present face scoala de radiojurnalism. Este si un pic de poet si de actor-o achizitie buna a colectivului nostru.

Elena Capatina - scoala, radioul si distractia-motto-ul unei tinere, care face “Top 30” in fiecare sambata. Este in perioada cautarilor si curiozitatii, mai toate si le satisface la radio si la liceulMihai Eminescu”, unde este eleva.

Inga Capatinaautoarea emisiuniiLumea cinema”, eleva la liceulM.Eminescu”, ii place muzica, compiuterul, pasionata de fililologie, poate ca in viitor va imbratisa aceasta meserie.

Ludmila Capatina- legata de vedetele muzicii, desvaluie secretele lor in emisiunea Blitz music. Este eleva la liceulM.Eminescu”, are aptitudini musicale, poate ajunge o interpret ape viitor, dar se descurca bine si ca prezentator de stiri.

Liliana Raducanmoderatoare emisiuniiNe cheama un clopot”. Este profesor de biologie si chimie la scoala din or. Codru, organizeaza activitati extrascolare, canta in corul bisericii, este pasionata de lectura, e o fire deschisa, comunicativa si spera sa-si gaseasca jumatatea.

Olga Balan- toata frumusetea pe mainile ei, reflectand despre ea in rubricaFrumusetea”, mai face si TOP 30 si o emisiune mai nouaCalea spre lumina”. Are scoala de teatru, are stofa de jurnalist si eleva-model la liceulM.Eminescu”.

Galina Dimtrascucoprezentatoare a emisiuniiInflamabilsi autoarea rubriciiCalendarul zilei”. Ca personalitate este muncitoare, responsabila, pune suflet in ceea ce face, ingenioasa. Momentan ia lectii de radiojurnalism la Centru Media.

Cristina Strechimoderatoarea emisiuniiIntersectii”, isi doreste sa faca studii la relatii internationale si chiar de pea cum incearca sa realiazeze acest vis, fiind implicata in proiectul de colaborare dintre Radio Sangera si Radio China International.

Tania Mocanucontabilul organizatiei, tot ea organizatorul meselor de sarbatoare si surprizelor. Are o fetita, probabil, viitor colaborator al RS. Este obiectiva, sincera si bun executor.

Valentin Mocanu- operatorul postului, ii place sa navigheze pe internet, pasionat de muzica, ii place libertatea si independenta, mai este si provocatorul veseliei in echipa.

 

RADIO SANGERA lucreaza 24 de ore pentru Dvs!!!

DIRECTIA

Victor MOCANU-director RADIO SANGERA
Dragostina HANCU- director de programe

Echipa stiri

Oxana MITITELU, Ludmila CAPATANA, Cristina STRECHI, Denis ROTARU, Maia BOBEICO

DIVERTISMENT

Mariana CHIRICA, Sergiu DOGARI, ARINA& VERONICA, OLIMPIA, Tania CAZACU, Galina DUMITRASCU, Oleg BREGA, Constantin BRANZILA, Cristina STRECHI, Liliana RADUCAN, Inga CAPATINA, Elena CAPATINA, Olga BALAN


&copyCreated by Liliana ARNAUTU & Steliana POPA, all rights reserved. 2004