Protest împotriva războiului din Fâșia Gaza


Asociaţia Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor şi Refugiaţilor (A.P.A.D.A.R.), organizează în data de joi, 8.o1.2009 între orele 12-14, pe trotuarul de vis-a-vis al Ambasadei Israelului din Bucureşti (Blvd. Dimitrie Cantemir nr. 1, tronson 2+3, Bloc B2), o adunare publică avînd ca scop oprirea războiului din Fâşia Gaza. Cerem retragerea trupelor evreieşti din Fâşia Gaza.

Facem apel către toate asociaţiile şi persoanele care doresc să protesteze împotriva războiului din Fâşia Gaza, să vină să alături de noi.

ASOCIATIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR
APATRIZILOR SI REFUGIATILOR (A.P.A.D.A.R)
www.apadar.ro
,

59 de răspunsuri la “Protest împotriva războiului din Fâșia Gaza”

  1. GW,

    Pentru necarturari in istorie explic inca odata!

    Magomed, nascut in anii 700 e.n. a mers la Erusalim si de la Iudei si Crestini a studiat Scriptura, ca fiind necarturara memorizat ORAL. Apoi cind sa intors acasa a prediat-o ORAL.

    Coranul este o adunare de citate.

    GW, mrge vorba de religie si nu sex. Cit despre sex-ul ostru n-am atins virsta.

    De la inceputul lumii era sex normal,din aceasta cauza sa inmultit lumea. Sex-ul vostr a veni in cap pe urma, printre netrebnici.

  2. GW,
    Te inteleg ca esti bolav, dar nu credeam ca pina intr-atit ca nu intelegi ce citesti.

    Magomed a predicat oral Sciptra. Si numai ca l-ai hulit pe magomed in acest fel cum ai facut acum, sa stii ca esti condamnat la moarte.

    Cei care te-au educat, te-au educat spre moarte. Fii atent,in Chinau sunt musulmani!

  3. Cum sa ceara mai Ioane, pai putoarea aia, cind a vazut ca arata ca trenul, s-a juisat pe ea de bucurie ca un mustacios arab, a luat-o cu el. Acum sta si urla de frica ca balaoachesul sa n-o schimbe pe-o capra.
    Mai Durinda, nu te intreb de ce evreii au reusit in mai putim de un o jumate de secol, sa-si faca din desert o oaza de verdeata, pe cind putorile tale arabe, tot cu capra-si fac inceputul?

  4. deja am cercetat si nu mai doresc sa cercetez biblia scrisa de ei si prin care ne impun dumnezeii lor ca sa ne subjuge,
    numai un neam tampit se va ruga unui dumnezeu strain prin care i se inoculeasa inferioritatea spunandui-se ca este „goi”, cititi cabalaua lor netotilor sa vedeti cum ne privesc si ce cred despre noi…desteapta-te romane!!!
    unde sunt dumnezeii vostri? de ce cantati osanale celora care va inrobesc?

  5. ion de la criuleni e un nenorocit ordinar indobitocit de ortodoxizmul comunisto-evriesco-rusesc…si e gata sa-si ceara scuze de la oricine il scuipa sa-i pupe mana
    celui ce-l calca in picioare sa suporte orice injosire …
    ce sa-i faci asa a fost invatat secole de-a randul nu m-as mira daca si copiii sii educa in felul asta spre bucuria asupritorilor…
    jale mare…

  6. durinda,

    Eu de credinta sunt Catolic, in primulrind. In al doilea sa stii ca ortodocsii tat sunt din catolici, citeste despre ce sa intimplat in Constantinopol in 1054.

    Eu nu cred ca cel putin odata ai cercetat Biblia.

    In afara de asta esti needucat ordinar are te arat sperietor.
    Cred ca ai nevoe de un tratament psihologic.

  7. ioane,ioane..si cum zicea vartic:ca tine-au murit milioane…
    citeste tu ce ti-au dat jidanii sa citesti ca eu am lecturile mele, da educatia ta se deosebeste de a mea, asa ca
    stai frumos in banca ta si asteapta-ti armaghedonul, ok?

  8. Ioane, idioata aceia e calarita de arab, ca un crestin nu se uita la o huiduma ca ea. Cu ea nu ajungi la amin, pe astea le distrugi, nu duci munca de lamurire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.