Datele solicitate nu fac obiectul informatiilor de interes public…


Catre: Serviciul pentru Probleme de Migrari si Cetatenie din cadrul Directiei Generale de Pasapoarte, M.A.I.
Datele de informare ale solicitantului de informatie
Asociatia Hyde Park, cu sediul in YYY…
In conformitate cu Legea 544-2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, va rog sa-mi puneti la dispozitie urmatoarele :
– copii xerox dupa actele cu numerele 159944 (prin care basarabenilor care au redobandit cetatenia romana inainte de 2003, la expirarea pasaportului li se cere sa obtina certificatul de cetatenie de tip nou) si 3979136, emise in 2003 si 2004 de Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei din cadrul M.A.I.

Data: 10.07.2006

Cu respect,
Ghenadie Brega

SEFULUI SERVICIULUI PENTRU PROBLEME DE MIGRARI SI CETATENIE DIN CADRUL DIRECTIEI GENERALE DE PASAPOARTE M.A.I.
………………………………………………………..

Iata si raspunsul primit:

Catre,
Asociatia Hyde Park
Domnului Ghenadie Brega

La cererea dumneavoastra inregistrata la Directia Generala de Pasapoarte sub nr. de mai sus, va comunicam ca datele solicitate inregistrate la nr. 159944/2003 nu fac obiectul informatiilor de interes public si se refera la unele reglementari interioare privind modificarea formei si continutului adeverintei de cetatenie.
Pentru a obtine un raspuns la adresa nr. 3979136/2004, trebuie sa va adresati Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule.
In eventualitatea ca doriti unele date referitoare la clarificarea statului juridic in raport cu statul roman pentru cetateni romani din R. Moldova, va rugam sa va adresati Directiei Generale de Pasapoarte – Serviciul Clarificari Probleme de Cetatenie, str. N. Iorga nr 27-29, corpul D, telefon 212.77.47.
Cu stima,
DIRECTOR GENERAL
Chestor de politie
Lazar Carjan

,

3 răspunsuri la “Datele solicitate nu fac obiectul informatiilor de interes public…”

  1. Este o informatie sigura ca se cere certificatul respectiv la schimbare pasaportului? Sunt cetatean de mai mult de 5 ani, si am buletinul si pasaportul aproape de 5 ani. De un an lucrez in Franta. Sa inteleg ca la revenire in Romania pentru a schimba pasaportul risc sa nu-l obtin pe loc si imi risc locul de munca doar din cauza respectivei proceduri interne?

  2. As vrea sa public un basm….vreau sa`mi spuneti unde as putea gasi..inscriere..Multumesc..astept raspunsul la adresa mea de e-mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.