Proclamaţia de la Timişoara – mereu actuală!


proclamatia de la timisoara

Acum 19 ani, la Timişoara, era făcută publică Proclamaţia de la Timişoara. Acest document avea să curpindă doleanţele revoluţionarilor din decembrie 1989, nemulţumiţi de instalarea la putere a neo-comuniştilor de teapa lui Ion Iliescu. Punctul 8, ce prevedea interzicerea activiştilor de partid şi a securiştilor la alegerile ce aveau să urmeze, avea menirea de a curăţa românia de relicvele fostului regim.

11 martie 1990 piata operei timisoara proclamatia de la Timişoara

La 19 ani de atunci, vom organiza o manifestaţie ce are ca scop promovarea principiilor Proclamaţiei de la Timişoara.

În oraşul de pe malul Begăi, sâmbătă, ora 12.00 din Piaţa 700.

Îi aşteptăm pe toţi cei care mai cred în idealurile Revoluţiei anti-comuniste din 1989-1990.


7 răspunsuri la “Proclamaţia de la Timişoara – mereu actuală!”

  1. romanika criminala !

    avand in fruntea ei conducerea ei criminalii si macelarii de mii de tineri nu numai din timisoara ci si din restul tarii numele acelei tari nu poate fi altfel.

    si in irak criminalii ,tortionarii de pe vremea lui hussain sunt arestati si judecati,dar in romanika nici unu,iar criminalul de ilici iliescu inca conduce tara !

  2. Costantin ,in situatii de acestea nici nu mai poti sa te implici calupta inpotriva acelor criminali este foarte protectata si este o traditie pura romaneasca !

    Romania nu se poate invindeca numai prin perderea fondurilor UE si pe urma sactionata !

    Romanii in majoritate este una cu cancerul cei roade ,inainte se vaitau ca nu mai vin americanii,iar cand au venit de bucurie tot pe comuniti si criminali voteaza !

  3. Ar trebui de repetat 1989 de atitea ori pina vom obtine rezultatul pentru care am visat si la ce am sperat alt fel nare rost sa ne complicam viata si gindurile’

  4. mai baieti…prima data invatati sa vorbiti pe romaneste mai bine decat pe ruseste si pe urma veniti cu lectii pentru altii…
    dupa ce va scapati si voi de comunisti…pana atunci mai incetut cu teoria…
    iar de proclamatia de la timisoara nu vorbiti voi…ca e la ani lumina departare de ce e in basarabia acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.