Familia Simpson rămâne fără casă


Criza creditelor ipotecare şi a caselor merge atât de departe încât să sugrume şi cea mai renumită familie americană, familia Simpson. În ultimul episod transmis de FOX , familia Simpson  se vede fără celebra casă din cauza neplăţii ratei ipotecare.

,

6 răspunsuri la “Familia Simpson rămâne fără casă”

  1. poti avea milioane ,miliarde de dollari,dar daca esti un criminal , e un nimic tot !

    de abia astept ca criminalul voronin sa cada si cu el va cadea si fii sai si lingaii sai ca milioanele ce le au este furt,iar furturile nus legitime,nu pot fi,nau cum fi !

  2. păi un britanic şi-a ucis soţia şi fetiţa deoarece a intrat în faliment
    ca să ajungi bogat e nevoie de timp şi se simte o bucurie când se ştie că se poate duce o viaţă mai bună
    dar când se devine sărac se ajunge la nebunie deoarece totul se întâmplă peste noapte

  3. Ionele nu-ţi fă griji
    voronin şi haita sa au casă pregătită undeva prin moscova
    toţi dictatorii au un plan de fugă în caz de revoluţie
    iar legitimitatea furturilor nu e problema lor doar au inventat câte o lege pe măsură

  4. Nustiu precis ce este cu familia Simson si cear nu prea imi bat capul dar ma duare capul de alt eveniment si anume ca presedintele Romaniei doreste sa ea un credit de aprocsimativ 20 miliarde cu ce scop mie numi este prea clar
    Chind se ea un credit de asa suma se declara clar in ce el va fi investit cu lista celtuelilor si a beneficiului in viitor cine va la intuarce si in ce termin si cine va duce consecintele a acestui credit dar mai precis incotro vor apucao banii inprumutati. Declaratia lui Basescu de a plati din creditul respectiv creditele sectorului privat cam par aberante nu am opservat ca in Romania la vreo persoana fizica care a luat credit si care este in criza sa i se da vreo sansa ori statul Roman sa ii restitue creditul pentru a se pune pe piciore atunci acui credite el doreste sa le restitue aici trebue sa fie o claritete si o transparenta cu acesul expertilor independenti si jurnalistelor de investigatie neutri in alt caz poporul va trebui in viitor sa restitue creditul respectiv fara sa cunoasca pentru ce , copilul nou nascut nu va avea pe cont ce va avea datorii la nastere care a trebui sa le restitue ne clar pentru ce.

  5. tusssarr,cum nu sti pentru ce ?

    ar trebui sa sti ca in Romania inca nu toti comunistii securistii lingaii si calaii au devenit miliardari,numai o parte de care sa ocupat criminalul ilici iliesco,de cealalta acum trebuie Basesco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.