Pentru cei…



…interesaţi, anunţăm că astăzi va avea loc înmormântarea lui Alexei Vlas, tânărul care a fost omorât acum 4 zile de către un poliţist, în circumstanţe neclare şi stângaci camuflate de către MAI . Procesiunea va începe la ora 12, pe strada Kogâlniceanu 61, lângă USM, blocul Limbi Străine.


16 răspunsuri la “Pentru cei…”

  1. venim..fugim, plangem, rupem, razbunam.. nu sunt sigura ce ar trebui sa facem, dar cea mai mare prostie ar fi sa tacem.

  2. La ora 12,20 cortegiul porneste pe jos spre cimitirul de pe strada Doina
    E multa politie si un pic mai multa lume, in special tineri.

  3. Hmm… Multa politie? – calaii petrec victima lor.
    Buna treaba!!!

    Moarte naprasnica savarsita de mana unui politist-asasin psihic dezechilibrat in loc de aparare.
    MAI & ucigasul sa-i intretina pe fratii, ramasi fara niciun fel de suport pentru existenta si invatatura.

    Iar numele ucigasului & complicilor la acest omor sa fie dat publicitatii, ulterior sa fie trecuti in registru special existent – „LISTA NEAGRA„.

  4. pina la urma el a recunoscut ca victima a fost confundata cu un infractor, aflat in blocul in care s-a produs tragedia…

    ziarul Timpul

  5. O viata in floare curmata de…

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

    Si o ruga catre Bunul Dumnezeu:
    Doamne! E mare mania si mila TA! Libereaza-l pe robul tau de apucaturi banditesti! Lumineaza-i mintea si adal la normalitate pe „viteazul” si „bravul” politist ucigas, care „curajos” cu usurinta, din spate a apasat pe tragaci si a descarcat pistolul in ceafa. De parca omul nu are alte parti al corpului.
    Acest ratacit, stia bine ce face – impuscatura in cap aduce la moarte sigura. Sa vede ca nu este novice si nu prima data o face.
    Si mai protejeaza-i, Doamne, pe copiii lui sa nu se transforme si ei la randul lor in niste „terminatori ucigasi” ca taica-su. Mai da, Doamne, ca ei sa nu cada victime unui asemenea ucugas, „viteaz” si „curajos”.
    Iar ucigasul si complice lui sa fie judecati dupa merit intrun proces public si in conformitate cu legea.
    Faca-se voia TA.
    Amin!

  6. stie cineva cum ii zice politistului care a savarsit crima?
    neam de neamul lui nu se va putea spala de sangele varsat fara de vina…vai de capul lui nenorocitul de el…

  7. Sa le sece ochii celor ce sunt de vina.
    Este foarte dureros pentru familie, pentru apropiati, pentru neam….
    Din pacate nu este primul, mii ca el au fost deja dati uitarii. Din pacate, nu fa vi nici ultimul, pana la mantuirea nostra mai e cale lunga.

  8. SA SPUNA CINEVA NUMELE CELUI CARE A TRAS!!!
    DA-TI NUME, FARA NUME CRIMA E CA SI NESAVARSITA
    SPUNE-TI NUMELE CRIMINALULUI

  9. cea mai proasta,corupta si criminala politie din europa, criminalului ii spune Maxim Cernovschi ,un rus prost, pedepsit ca politistul din Grecia, LUATI EXEMPLU,politia are noroc ca basarabenii is oameni cuminti ,milosi, de aia au ajuns pina aici, politia sta cu frica acum, stau si urmaresc toate forumurile citesc comentariile.

  10. cernovschi este un criminal comunist o creasata rosie un tampit fara inima un asasin crud si prost!!!ucis si el sa fie!!!!!!!!!!!criminalule!!!!!!!!!ars de viu!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.