Protest la Ambasada Republicii Moldova!


La finele lunii martie sute de cetãţeni români au fost arestaţi şi expulzaţi din Republica Moldova ori pur si simplu li s-a interzis accesul pe teritoriul sfânt al Basarabiei române! În faţa acestei situatii inacceptabile, veniţi sã protestãm faţã de abuzurile sãvârşite de autoritãţile comuniste de la Chişinãu!
Manifestãrile, autorizate de primaria Capitalei, vor avea loc
Vineri 3 aprilie între orele 10:00 – 12:00 şi Sâmbãtã 4 aprilie între orele 10:00 – 13:00

în faţa ambasadei R. Moldova din Bucuresti, strada Aleea Alexandru nr. 40 (între Piaţa Victoriei şi Piaţa Aviatorilor).

Cu ajutorul lui Dumnezeu şi implicarea fiecarui român patriot, dupã alegerile de duminicã Basarabia va fi din nou ROMÂNEASCÃ şi LIBERÃ!

, , ,

5 răspunsuri la “Protest la Ambasada Republicii Moldova!”

  1. Aveti grija, aceasta manifestare este organizata de Noua Dreapta, organizatie extremista cu legaturi stranse cu PPCD.

  2. CITEZ: Cu ajutorul lui Dumnezeu şi implicarea fiecarui român patriot, dupã alegerile de duminicã Basarabia va fi din nou ROMÂNEASCÃ şi LIBERÃ!

    SUNTDE ACORD CU VOI. TOCMAI DE AIA TREBUIE SA SI STAM DRACULUI ACASA SA ASTEPTAM PANA LUNI. NU MAI ISCATI SCANDAL DEGEABA. COMUNSITII PIERD, ASTA ESTE CLAR. DE CE VA TREBUIE AGITAREA SI INVERSUNAREA OPINIEI PUBLICE DIN ROMANIA LA ADRESA MOLDOVEI? ROMANUL DE RAND NU DISTINGE INTRE COMUNISTI SI POPORUL MOLDOVEI CARE VA VOTA DUMINICA PRO-ROMANESTE. POPORUL DIN ROMANIA E DEZINFORMAT SI REACTIONEAZA PROST. NU FACETI DECAT UN MARE NEAJUNS ROMANIEI DACA PROTESTATI. MAI SUNT 2 ZILE!!! VOI SUNTETI INCONSTIENTI? DE CE URMARITI SCANDAL? V-O SPUNE UNUL DINTRE CEI INTORSI DE LA VAMA.

  3. E in stilul PPCD. Asa s-a procedat mereu, cineva devotat si absolut dezinteresat depune efort, risca enorm in parcurs de ani de zile, sufera… si hop! – sare profitorul din tufari pe ultima 100 de metri si denatureaza, profita. Va amintiti maxima – cine naste idei, cine le infaptuieste si cine profita?
    Corect – escrocii(!) fara scrupule.
    Sunt enorm de placute lauri nemeritate!

  4. Apropos, ziua de 4 Aprilie e zi libera de orice propaganda politica electorala. Se permite doar indemnuri de a iesi la vot, activitati culturale, etc. Cine e obosit de toate astea – se recomanda sa iasa in sanul naturii la o bericica cu frigarui.
    Nici proteste in aceasta zi nu sunt binevenite.
    Eu m-am decis. Tu, pentru ce votezi? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.