Au început protestele la Chişinău


În Chişinău, un grup de tinerii tocmai au început să protsteze contra rezultatelor alegerilor care par a fi umflate. 

Tinerii au pornit pe la 13.30 de la primarie şi se indreaptă către preşedenţie şi parlament.

Marşul va culmina cu un protest în faţa monumentului Ştefan cel Mare şi Sfânt, la orele 18.00, la care protestatarii vor ţine în mîini lumânări în semn de doliu naţional şi trădare!

Acţiunile sunt înregistrate la primărie şi sunt autorizate, atît pentru azi, 6 aprilie (de la amiaza până seara, orele 20.00), cît şi pentru maine, 7 aprilie, când protestele în masă vor continua pe parcursul întregii zile. 

vezi linkurile de mai jos:

rezultatele alegerilor

date despre fraudarea alegerilor


21 de răspunsuri la “Au început protestele la Chişinău”

  1. Oricata dreptate ar avea tinerii,presa sau opozitia , dar nu se are !

    Nu o are pentruca in Moldova inca nu se intelege ca pe cale pasnica,democratica comunistii criminali NU se inlatura de la putere !

  2. Cu toti in strada…iesiti odata oameni buni,,nu asteptati ziua de maine, sar putea sa fie prea tarziu…

  3. Au sa manance sabii, protestatarii! Urmariti cu atentie!

  4. carolina draga, alta ocupatie n-ai ? du-te si sarbatoreste victoria curvelor comuniste care au acaparat toata moldova: justitie, politie, a ajuns moldova cel mai corupt si mafiot stat din europa. du-te si bea pt asta javro

  5. Nu-i dati atentie acestei tampite! Sa o ignoram cu totii. Avem lucruri mai importante de facut

  6. Daca se intensifica lucrurile venim din Romania! Doamne ajuta!!!

  7. Nu cred nimic din ceea ce se spune. Ca alegerile au fost fraudate e clar. Scrie deja si presa occidentala despre asta. Intrebarea e: Ce facem cu aceasta inforamatie? Ramanem docili sau protestam?

  8. Banuiesc, ca dusmanul va face tot ce ii sta in putere ca opozitia sa nu obtina 41 de mandate care i-ar permite blocarare si alegeri anticipate. Si viciversa – PCRM sa obtina 61 de mandate ravnite, care i-ar permite sa ne distruga si in continuare sa se imbogateasca inca 4 ani. Prin aceasta ei scapa de demascari si pedepse pentru fraude si daune aduse pana acum.

    In opinia mea, alegerile pot fi considerate fraudate prin corupere si inselaciunii electoratului de catre PCRM si acolitii, precum multiple alte ilegalitati. Presa, societatea civila, cetatenii, partidele de centru-dreapta au adus argumente mult prea suficiente.
    Intrebarea retorica: cine sunt judecatorii?

    Cu privire la proteste.
    Nefiind gestionate de un partid (de toate e cel mai fericit caz) din cele ce s-au situat pe locul 2, 3 si 4, care ar trebui sa duca la o finalitate logica, ele se vor dezumfla ca baloane. Vor ramane doar ca un mesaj simbolic care va fi curand dat uitarii.

  9. Asa este Stan, trebuie o mobiliare din partea partidelor iesite in frunte sid e ce nu chiar si acelor care au refuzat coalitii pre-electorale. Avem nevoie de o actiune concreta, asteptam replica celor pe care i-am votat!

  10. Eu asi zice ca ati putea chiar voi sa-i contactati sa vedeti ce zic. De ce nu au aparut declaratii, nimic. Parca dorm!

  11. la Iasi, tinerii vor sustine manifestatiile celor de la Chisinau si vor iesi in strada la 20:00 cu o lumnare in mana in semn de protest..si celelate mari orase sper sa faca ceva! JOS COMUNISTII!!

  12. pt Stan, observatorii OSCE in general declara alegeile OK, civilizate si observa progrese!!! daca ei vor fi judecatorii, nush ce fel de alegeri repetate vom avea.(vezi link in articol) eu aud persoane care s-au si resemnat cu inca 4 ani de comunism!! e posibil oare?????

  13. Da cum te-ai gandit sa ajungem in Moldova,stii doar ca avem interzis la granita.Ne astepta vremuri grele,sunt negru de suparare

  14. Sunteti niste fricosi,numa gura e de voi,sunteti zmei,mari si tari doar din spatele monitorului,va e frica de guvernu comunist,ei sunt cateva sute insa voi sunteti mii,daca si romanii ar fi facut ca voi nu mai scapam azi din comunism!!! Se vede clar ca nu sunteti frate cu romanu pt ca indurati si va e frica sa luptati,sa varsati sange daca nu pt voi macar pt viitorul copiilor vostri,rusine!!! De asta romanii nu va vor,pt ca sunteti fricosi,lingusitori,va milogiti dar nu luptati pt dreptul vostru si ceea ce vi se cuvine.Va cinvine comunismul si asa ve-ti trai mereu,pt k va e fricaaaa!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.