Petru Corduneanu e principalul vinovat pentru ultima condamnare la CEDO



Ieri CEDO a constatat încălcarea cîtorva articole din Convenţie de către statul Republica Moldova în cazul reclamatde Asociaţia Hyde Park şi cîţiva membri, simpatizanţi. E vorba de reţinerea abuzivă din 30 august 2006, în timpul unui protest paşnic în PMAN, operaţie comandată probabil de generalii Papuc şi Voronin, dar executată cu exces de zel de Petru Corduneanu, pe atunci vicecomisar de Chişinău, acum mare grangur în MAI. Ieri tot el coordona operaţia de provocare a tinerilor furioşi din piaţă, alături de şefii lui Mijinschi şi Papuc. Oare cînd va fi penalizat şi el direct pentru fărădelegile comise cu bună ştiinţă?
Imaginile video de mai sus sunt singurele mărturii de la acea reţinere abuzivă, şi au fost prezentatede ciracii şui Papuc şi Corduneanu în instanţa de judecată, ca probă că suntem huligani. Dacă le priviţi atent, veţi vedea că, de fapt, comportament golănesc are chiar şeful şi subalternii lui din „organe”
A patra victorie HP la CEDO

,

2 răspunsuri la “Petru Corduneanu e principalul vinovat pentru ultima condamnare la CEDO”

  1. Anul acesta este anul victoriilor pentru romanii basarabeni.

  2. Harasho HP. Va faceti reclama la ce nazdravanii sunteti instare, dupa ce ati provocat conflictul si acum stati in Ambasada refugiati. V-ati refugiat politic sau pe motive criminale. Eu ca cetatean romana, cer Ambasadei Romaniei sa extradeze criminalii. Noi il avem pe Gigi, ni-i distul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.