Cameramanul Jurnal TV a fost bătut aseară de poliţişti



25 de răspunsuri la “Cameramanul Jurnal TV a fost bătut aseară de poliţişti”

  1. astea sunt povesti de-a lui Brega bune de povestit pt picii de 2 ani.ca sa dai ceva pe youtube, mai revizuieste imaginele si cele vorbite ca te radea lumea

  2. nu te credem cei de aici ca ai fost batut. nu prea se vede nimic urme, mici contuzii nimic nu zic. sti fie rusine.
    protestati in mod democratic si cu demnitate, da-ti dovada de cultura, educatie, astfel obtineti si increderea populatiei.la fel, ganditiva si la parintii ce muncest pt voi aici si isi fac griji pt.voi.

  3. Bravo, Brega noi suntem alaturi de tine in Piata Marii Adunari nationale, luati exemplu de curaj!!! Rusine celor care nici macar nu pot deschide ochii pentru a vedea ce se-ntampla in jurul lor….treziti-va natiune!!!

  4. catre tineri! aveti grija cu cine vorbiti si cine se apropie de voi! ataca pe la spate ca criminalii!! suntem intr o tara de micinoasi si haoti!
    dna eleonora, haideti pe piata cateva minute!! haideti pana la urgenta cateva minute!
    sa va fie rusine pentru declaratiile de mai sus!

  5. Îşi arată degradaţii faţa lor adevărată….istoria nu o dată a dovedit că tirania tot are limită….vine şi sfârşitul lor, dar nu vor să plece cu cinste. Jos comuniştii!

  6. Eleonora, tie iti trebuie demonstratii vizibile ca a fost batut?
    Vrei sa fie totul in ghips, mort sau ceva de genul. Esti o proasta daca gandesti in felul asta si mai ales daca esti si mama. Politia bate ca in armata, fara urme, nu da in fata sau rupe mainile. Dupa o bataie din asta arati ca un mire dar ficatul tii tandari. Trebuie sa intelegi ca studentii sunt inelectualul in Moldova si sa ii sustii si daca au de zis ceva inseamna ca ar putea sa aiba dreptate. Nu ei au facut violentele ci provocatorii care tot comunisti sunt….Trebuie sa ii sustii ca nu toti pot pleca ca si tine in Verona, din saracia asta…

  7. Madam Eleonora, parintii sunt cei care ar trebui sa se gindeasca la binele si viitorul copiilor si sa-i spijine si sa fie alaturi de ei, nu sa-i renege!!!
    HUO, NATIUNE DEZBINATA !!! HUO, PARINTI FRIVOLI SI LASI!!!

  8. D-na Eleonora, esti toanta sau esti comunista(defapt e acelasi lucru…)? Unde ti-ai gasit sa protestezi democratic intr-o tara cu o conducere care-ti rade in fata daca faci asta si ii doare undeva de ce scrie pe pancardele din strada? Crezi ca daca in Romania, in ’89 se limita totul la „democratie”, schimbau ceva ? Singura diferenta si din pacate e ca nu se implica si altii mai mari, nu doar studentii. Le este frica de esec si se ascund dupa colt, iar cei tineri sunt batuti sau arestati. Tare as vrea sa vin si eu in piata, dar din pacate sant de cealalta parte de Prut…

  9. Fratilor,a cazut un inger in revolutia lumanarilor de la Chisinau,ce se afla in cladirea Parlamentului cuprins de flacari,flacari puse intentionat de comunisti astfel incat sa arunce vina tot pe voi ,tinerii fara viitor din Basarabia si sa aiba comunistii prin aceasta o imagine cutremuratoare despre asa zisele acte de vandalism provocate de voi in lupta voastra cea dreapta pentru libertate ,democratie si reintregire romaneasca si europeana.
    Eu stau acum si ma gandesc cutremurandu-ma in sinea mea cum de nu se stie numele acelui inger cazut printre voi ,al carui parinti il jelesc acum undeva,intr-un loc nestiut de nimeni.
    De ce oare nu incercati sa aflati numele acelui inger si sa cereti o poza de a sa,parintilor sai indurerati,sa o mutiplicati si sa o purtati la piept in zona inimii spre a va aminti tot timpul ca regimul comunist a devenit un regim criminal la propriu,ucigand cu nepasare pe unul dintre voi.
    Sa nu ne uitam niciodata martirii pentru ca atunci ne va bate Dumnezeu pe toti !

    ———————————————————–

    Fratilor incetati sa va mai duceti la munca sau la studii ca astfel comunistii sa nu mai aiba ocazia sa va retina prizonieri in scoli,universitati sau la locul de munca,iesiti in strada in numar cat mai mare si impuneti-va impotriva acestor animale preistorice, ce cred ca ei sunt autotputernici precum Ceausescu .
    In curand comunitatea internationala va adopta o pozitie mai dura si ii vor obliga pe comunisti sa cedeze.

    ————————————————————

    MOA.TE CRIPTO-COMUNISTILOR,MOA.TE ULTIMILOR SOBOLANI TURBATI DE ROSI AI EUROPEI

    „Basarabia, lacrima neamului romanesc”

    „Romania nu uita,Basarabia este a ta.”

  10. *

    O cantare a lui David.

    1 Domnul este Pastorul meu: nu voi duce lipsa de nimic.
    2 El ma paste in pasuni verzi,si ma duce la ape de odihna;
    3 imi invioreaza sufletul,si ma povatuieste pe carari drepte,din pricina Numelui Sau.
    4 Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii,nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine.Toiagul si nuiaua Ta ma mingiie.
    5 Tu imi intinzi masa in fata protivnicilor mei;imi ungi capul cu untdelemn,si paharul meu este plin de da peste el.
    6 Da, fericirea si indurarea ma vor insotiin toate zilele vietii mele,si voi locui in Casa Domnului pina la sfirsitul zilelor mele.
    sa fim solidari cu fratii din chisinau,doamne apara-i de satana voronin,VORONIN trebuie judecat ptr crimele comise la fel si PAPUC

  11. E trist ce se întîmplă cu protestatarii și mai ales cu presa dar mă bucur că il vad pe Oleg vorbind cu multă convingere ca mai inainte și nu e mai grav, aveți multă grijă, ar fi bine să vă țineți grupuri ca să nu puteți fi atacați atît de ușor. Protestatarii au nevoie de cei mai curajoși, că au rămas fără sprijin și sustinere, protestatarii caută un lider,unul care are destul curaj, nu ca cei de prin partide care s-au speriat de politie si stau ascunși in vizuine! Dezinformarea populației si a comunității internationale e prima problemă de rezolvat!!!

  12. In tarile democtratice nimeni nu ating jurnalistii!!!
    Acesta e serviciul lora. Numai pe timp de dictatorie se inchide gura la presa! Rusine!!!

  13. Simbata 11 aprilie,la ora 14.00 in centrul capialii Irlandei,Dublin va avia loc Marea Adunare a Basarabenilor intru sustinerea democratiei.
    Sa stie lumea intreaga,ca Voronin este un DICTATOR!!!!!!

  14. S-A AUTORIZAT FOLOSIREA ARMELOR DE CATRE GUVERNUL VORONIN. ATENTIE ATENTIE. SUNTETI TERMINATI DACA NU LUATI MASURI SI MAI STATI ACASA UITANDU-VA LA TV!

  15. AM INFORMAT CNN DESPRE CELE PETRCUTE IN MD SI DESPRE ABUZURILE SI INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI IERI SI AM PRIMIT CONFIRMAREA MESAJULUI AZI. URA!

  16. Cine nu ar fi fost el, ce nu ar fi facut el, nu are dreptul nimeni sal bata in plina strada sa fie destituit de obectele proprii si de serviciu si plus la toate ce inseamna asta oameni buni suntem noi acuzati de vandalism ca am savirsit o paguba materiala ,doar ca tot ei (comunistii) au facut asta,dar ei ce fac. Ce fac ei acuma D-mna Eleonora ce chear cu totu credeti ca e fara demnitate acest popor va mai ginditi cind afirmati ceva, sau d-voastra faceti contrariu intai vorbiti si mai apoi ginditi, sau ar mai fi o vareanta nici una nici alta. Ertata sami fie expresia dar nu se mai poate asa oameni buni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. ATENTIE IRINA ! SAU ALTII! Am fost contactat telefonic de CNN-AM NEVOIE URGENTA DE NR DE TELEFON AL UNUI MOLDOVEAN SAU ROMAN DIN MODLDOVA CARE ARE POZE CU CEEA CE SE INTAMPLA ACOLO. CINEVA ACUM SA-MI DEA NR DE TELEFON CA SA-L SUN MAI INTAI. IRINA AM INTELES CA ESTI IN MD. DA-MI NR DE TELEFON SSA TE SUN SA NE INTELEGEM. CNN PREGATESTE UN RAPORT!!!!!!!!!! ORICINE ALTCINEVA CARE ARE POZE FACUTE DE EL/ EA SAU APROPIATI SA MA CONATCTEZE SAU SA MA SUNE LA 0748460159. LASATI NR VOSTRU DE TF SI VA SUN EU. MAILUL MEU ESTE dragostanas@yahoo.com

  18. Dragos! E plin youtubul cu filmari despre abuzurile politiei! De ce ai nevoie de numar de telefon?!!!

  19. Urgent Transmite mai departe..Informatie noua…Maine comunistii planuiesc sa infiltreze instigatori in multime care sa atace cladirea Guvernului. Acest lucru va fi un motiv intemeiat pentru ca Voronin sa instaureze Starea Exceptionala. Nu iesiti maine in Piata! Asteptati numararea voturilor! Nu iesiti in Piata! Transmite mai departe!
    rmrrrr: Maine comunistii planuiesc sa infiltreze instigatori in multime care sa atace cladirea Guvernului. Acest lucru va fi un motiv intemeiat pentru ca Voronin sa instaureze Starea Exceptionala. Nu iesiti maine in Piata! Asteptati numararea voturilor! Nu iesiti in Piata! Transmite mai departe! nu trebuie de ieshit!!!
    *Miine, daca totusi iesiti in PMAN, in caz de incalcari, arest, etc. sunati la +37369323701/+37378250860/+37365684882-Amnesty International Moldova, rep.Evghenii Golosceapov

  20. Voronin si toata gasca lui nu respecta nicio lege,ei se conduc dupa principiul „Sila esti—uma ne nado.” Rusii chiar asa si traiesc in viata de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.