NIT – televiziune făţarnică


Ştiu că această declaraţie nu este surprinzătoare, vreau doar să mărturisesc ceea cu ce m-am ciocnit ieri. Mergeam pe strada Docuceaev, trei prieteni, când ne-am întâlnit cu reporterul şi cameramanul acestui canal.  Ne-au pus întrebarea ce credem despre evenimentele care au avut loc recent în capitală. Prima a vorbit peietena mea, care a spus că condamnă vandalismul, violenţa şi jafurile care au avut loc, dar consideră că oricare cetăţean are dreptul la libertatea întrunirilor şi manifestări, dar e important să decurgă în mod paşnic. Nu au rămas satisfăcuţi de răspunsul ei şi mi-au adresat aceeaşi întrebare mie. Eu le-am spus că sunt de aceeaşi părere şi consider că libertatea întrunirilor este unul din drepturile fundamentale şi tineretul are dreptul să iasă, să lupte pentru libertatea sa. Reporterul a cam încruntat sprâncenele şi, cu un zâmbet plin de speranţă i s-a adresat colegului nostru. Răspunsul lui a fost mai drastic. El a vorbit despre încălcările dreptului omului admise de către Guvern şi forţele de ordine în Republică prin arestările nelegitime în masă, că nu este de acord cu rezultatul alegerilor şi consideră necesară recalcularea voturilor.

Abea aşteptam să văd cum vor prezenta aceste interviuri. Seara la ştiri au arătat câteva tâmpite (din spate) care spuneau că profesorii le-au scos cu ameninţări în piaţă şi cu promisiuni că le vor ajuta la bacalaureat dacă vor ieşi. O absurditate mai mare nu am auzit în viaţă. Ne consideră dobitoci. Apoi o mică parte din interviul nostru, în care prietena mea spune că „condamnă vandalismul, violenţa şi jafurile care au avut loc, dar consideră că oricare cetăţean are dreptul la libertatea întrunirilor şi manifestări, dar e important să decurgă în mod paşnic”… Nimic altceva!!! Unde este obiectivitatea şi echidistanţa atât de necesară presei???


4 răspunsuri la “NIT – televiziune făţarnică”

  1. Nu vad de ce te-a indignat acest fapt deoarece se stie ca NIT e a comunistilor si e normal ca vor arata ceea ce le convine la fel ca si la Moldova 1. Deja nimic nu ma mai suprinde intr-un stat devenit dictatorial in doar citeva zile…

  2. Referitor la NIT asi spune urmatoarele acel ce o intrtine este cetaten a Israelului si aligarh a Russiei si de aici si tot raspunsul. Ei au scopurile sale ear noi ale noastre eata si tot raspunsul.

  3. Nu numai NIT si Moldova1 sunt in miinile komunistilor… Nu uitati de N4 si Omega care in ultimile zile in loc de publicitate difuzeaza secvente din ceea ce s-aintimplat pe 7aprilie avind ca fundal muzica PLDM si sunt repetate imagini cu liderii din opozitie. Spalare de creieri, nu altceva….

    Parerea mea cele mai obiective posturi sunt ProTV, N7 si TVC21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.