Un proiect nou in spatiul curaj.net/forum


Am initiat pe forumul nostru de discutii un proiect Hyde Park nou: Subiecte pentru jurnalistii de investigatie Acolo veti putea gasi petitii de la membrii si simpatizantii ONG HP, cetateni simpli care au probleme nesolutionate si considera necesar sa le comunice opiniei publice.

Invitam ziaristii, juristii, functionarii publici si persoanele cu putere de decizie sa intervina pentru rezolvarea acestor probleme, ca sa incurajam impreuna oamenii sa ia atitudine publica si alta data.

Nu impunem nici o obligatie pentru cei care se vor inspira de aici, dar o trimitere scurta la www.curaj.net ne-ar bucura si ajuta.

, ,

Un răspuns la “Un proiect nou in spatiul curaj.net/forum”

  1. Un instrument util aceasta rubrica pentru ziaristi. Totutsi tin sa va asigur ca grosul materialelor va fi scris de neziaristi, lucru care nu spun ca ar fi rau. Totusi e regretabil ca o buna parte dintre gazetarii nostri nu fac diferenta intre un subiect care ar interesa publicul si unul pe care il scrii doar de dragul de a scrie. Oare e posibila o schimbara de macaz si-n ziaristica?! Oare vor renunta ei la cliseele clasice si sa nu ne prezinte doar materiale nesemnificative in prima pagina? Zic sa le dam noi o prima lectie si dupa asta sa le cerem presa de calitate. Succes si sa fiti tari in pix!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.