Protestul împotriva prezenţei forţelor armate ruse are loc în faţa ambasadei Rusiei


Am mers în dimineaţa asta la intersecţia străzilor Maria Cibotari şi Bucureşti, acolo unde Partidul Liberal anunţase că va face protestul „împotriva prezenţei forţelor armate ruse pe teritoriul Rep.Moldova„. În preajma Palatului Naţional, acolo unde are loc întrunirea demnitarilor din CSI sunt instalate puncte cu acces limitat. În unele locuri chiar sunt instalate garduri metalice pentru a izola această zonă, cetăţenii fiind obligaţi să meargă prin altă parte. În aceste condiţii, protestatarii s-au văzut nevoiţi să meargă la protest în faţa Ambasadei Federaţiei ruse.
Cine are detalii, povestiţi.


7 răspunsuri la “Protestul împotriva prezenţei forţelor armate ruse are loc în faţa ambasadei Rusiei”

  1. A fost cam fîsîit protestul ăsta. Dacă nu le-a dat voie miliţia, tinerii liberali în frunte cu juristul Ghimpu au stat oleacă la ambasada rusî, apoi s-au retras cu steaguri şi surle direct la sediul de pe strada Bucureşti. Aşa s-a terminat grandiosul protest împotriva ocupaţiei!

  2. jenant, oameni buni!

    daca un partid nu reuseste sa adune macar 300-500 membri si simpatizanti la un astfel de protest, lucrurile sunt tot mai clare. chiar Min Justitieii ii obliga sa faca dovada ca au destui membri (cca 5000 care isi depun semnatura) si simpatizanti, astfel incat sa vocea partidului respectiv sa se faca auzita. de aceasta data PL a plecat cu coada intre vine. pacat

  3. Potrivit lui Mihai Ghimpu, preşedintele PL, acţiunea de protest din faţa Palatului Republicii a fost interzisă prin decizia Procuraturii municipale şi a Curţii de Apel.
    Cu toate astea, acţiunea de protest a avut loc în faţa Ambasadei Federaţiei ruse la Chişinău.

  4. Imi pare rau ca nu am putut sa vin si eu sa protestez dar ce sai faci buzunarul imi este gol de uarece de doua luni bat matani pe la Biblioteca Nationala citind ziare de a ma angaga la vrin serviciu si pot constata urmatorele ca 90 la suta din anunturi sunt false cu adevarat poti sa te angagezi numai la un lucrul necalificat cu un salariul mizerabil si sa fericesti mass media locala cu bani pentru procurarea ziarelor care se ocupa la indicatia guvernului cu falsificare adevarului de o pilda si nu numai una cind se pune anunt fals dar dega la postul respectiv dega este angagat om – fac celtueli pe telefon internet transport ca sa inteleg la urma ca am fost erasi inselat , mincuna este ceva normal pentru acasta tara din regret.

  5. TOTUSI E BINE DECAT NIMIC ! ATITUDINE SI VOM REUSI ! VIITORUL ESTE IN UE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.