A ieşit ziarul Curaj nr. 28


Deocamdată e în format electronic şi se descarcă de aici (fişier .pdf, 850 Kb, se citeşte cu Adobe sau alt pdf reader).

Responsabil de selectarea textelor şi prelucrarea lor pentru acest număr e un coleg tînăr al nostru, acum şi redactor-şef voluntar, Ana-Maria Spânu. Pentru numărul următor sperăm să avem contribuţia altcuiva, pentru a asigura diversitatea opţiunilor şi preferinţelor.
Vă invităm să citiţi Curaj-ul, să-l multiplicaţi sau măcar recomandaţi şi altora.
Curînd îl vom tiraja şi noi, ca să fie difuzat gratis prin Chişinău sau oriunde se vor găsi distribuitori voluntari.


4 răspunsuri la “A ieşit ziarul Curaj nr. 28”

  1. Oleg, si de ce sa nu anuntam chiar aici un concurs al voluntarilor de a edita si a distribui. Sau un curs de seminare pt. cei ce doresc sa faca acest lucru nobil in folosul societatii(comunitatii). Alte.
    Ce zici?

  2. Cine cunoaste acest caz?
    „Dinescu si Codolban?

    In ian. anul trecut Pe blogul lui Teodorescu, cineva a pust o intrebare ingrozitoare. Despre ce este in vorba in cazul Aurel Codolban. Cine este sau a fost Aurel Codolban?

    Se intelege ca a fost torturat si ca Dinescu ar fi fost de fata. Va reproduc mesajul acela.

    „Daca ar fi sa particip vreodata la o discutie televizata in direct cu Dinescu, l-as intreba un singur lucru :

    „domnule Dinescu, ce faceati dumneavoastra in incaperea in care karatistul Aurel Codolban a fost torturat fizic si psihic ? in ce calitate ati avut acces in incaperea in care securistii i-au rupt incheieturile bratzelor”.”

    cineva a raspuns: „Oparere personalade ISTRATE in data de 2008-01-31 18:19:27

    Daca tovarãºul Dinescu era în încãperea în care Codoban era torturat aºa cum se spune putea sã aibã douã roluri .Fiind soldat fruntaº de securitate fie cã era unul sau singurul cãlãu care executa o sentinþã sau un ordin ,fie cã avea misiunea de a asigura securitatea execuþiei adicã sã nu fie deranjaþi cei care executa sentinþa sau ordinul respectiv .El putea sã aibã o anumitã atitudine în favoarea celui pedepsit sau torturat sau sa-ºi îndeplineascã în continuare misiunea sau ordinul prmit ,dupã cum se vede a optat pentru ultima variant”.

  3. Hopa, au ajuns cuvintele mele intr-un ziar? Sa fiu magulit? Mi-e indiferent, dar poate-i mai bine sa stie cit mai multi din Republica Moldova, care sunt gindurile unor romani, ca mult mai multi decit va inchipuiti cred cam la fel ca mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.