Ministerul Integrarii Europene organizeaza o scoala de vara pentru tineri


Ministerul Integrarii Europene in colaborare cu Fundatia Ithaka organizeaza in perioada 27 august- 2 septembrie, o Scoala de vara cu tema „Rolul Romaniei intr-o Europa in schimbare”, care se va desfasura in Delta Dunarii.Obiectivul acestei Scoli de vara este de a informa si a stimula dezbaterile pe tema integrarii europene si formarea liderilor de opinie in randul tinerei generatii. Temele abordate vor fi Romania si Uniunea Europeana, valori romanesti-valori europene, constructie europeana, relatii intentionale, fonduri europene. Scoala de vara se va bucura de participarea unor lectori straini de la GPLus Europe si European Foundation – Polonia.
Numarul maxim de participanti va fi de 50 de persoane. La cursuri se pot inscrie tineri studenti sau masteranzi cu varsta intre 18 ani (impliniti) si 26 ani – indiferent de profilul facultatii. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul www.mie.ro.


4 răspunsuri la “Ministerul Integrarii Europene organizeaza o scoala de vara pentru tineri”

  1. VREAU, vreau, nu stiu insa cum sa-i intorc cu fundu`n sus pe cei 52 ca, rasturnati, sa li se arate fratilor romani ca am (ani)…25.

    Recompensa mare PROMIT celui ce ma ajuta sa solutionez dilema; aptitunile „kaghebiste” nu ma pot ajuta „nicicacum”, e nevoie de ceva mai SOFisticaT. Iata ca pentru SOFT-ul potrivit as da… ceilalti ani care-mi raman in plus la cei 25 necesari …MIE (vedeti mai detaliat pagina web: http://www.mie.ro)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.